Genomineerd voor de Beauty Award 2020!

Anne-Marie Lips-Mater van Just Beauty by Anne is genomineerd voor de Beauty Award 2020 in de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar, regio zuid

De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter promotie van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Een Beauty Award winnen is een droom van veel beautyprofessionals: het laat zien dat je over vele vaardigheden beschikt, buiten je vak techniek. Denk bijvoorbeeld aan PR/marketing, ondernemen, organisatievermogen, bedrijfsvoering en commercieel inzicht.

De Beauty Award is echt de Oscars onder de schoonheidsspecialisten van Nederland. Vandaag (vrijdag 17 januari) heb ik dit super leuke nieuws gehoord, zoals hieronder beschreven.

‘’We feliciteren Anne-Marie Lips-Mater van Just Beauty By Anne met de nominatie voor de Beauty Award 2020 in de categorie Schoonheidsspecialist van het jaar, regio zuid. Je zit bij de finalisten voor de felbegeerde vakprijs en daarmee behoor je echt tot de top van het vakgebied! ‘’

Nu gaat er voor mij nog een heel leuk traject aankomen. Op 19 April 2020 zal de Beauty Award finale plaats vinden en natuurlijk hopen we op een mooie afsluiting .Wat zal het een bijzonder groot feest zijn dat als ik mijn 20-jarig jubileum mag vieren ik ook nog eens de Beauty Award voor beste Schoonheidsspecialist in ontvangst zou mogen nemen… Maar ik ben nu al onwijs trots dat ik bij de 3 finalisten van de regio zuid zit.

Leave a Reply