Skip to main content

Ervaringen van onze bezoekers

Ik vind Anne-Marie vakbekwaam, enthousiast, gedreven, motiverend en communicatief sterk. Geen twee behandelingen zijn hetzelfde. Steeds worden n.a.v. mijn huidgesteldheid of het jaargetijde andere middelen ingezet en uitgelegd. En steeds met het beoogde effect. Bij iedere behandeling kom ik tijdens de ontspannende gezichtsmassage volledig tot rust. Tenslotte mag niet onvermeld blijven, dat ik de prijs/kwaliteit verhouding erg gunstig vind.

Sjef Sips

Door thuis steeds te vertellen hoe heerlijk het is bij haar, werd ook mijn man aangestoken met het “Anne Marie virus”. Het moet echt wel lekker zijn bij haar als je er zo thuis over verteld. Dus ook mijn man richting Anne Marie. Nu is het zo dat we aparte vermeldingen hebben gemaakt in de agenda, zodat we weten wie er aan de beurt is bij haar en we dat dus niet stiekem om kunnen wisselen 😊

Ook mijn man is erg blij met haar, met name voor rugklachten. Een goed uitgebalanceerde massage en hij kan er weer tegenaan. Met een 60 urige werkweek is het fijn als je zo nu en dan ook bij haar kunt ontspannen en je klachten verdwijnen. Ze heeft hem zelfs zover gekregen om een gezichtsbehandeling te ondergaan, dus ook die is toegevoegdaan de behandeling.

Bertine van Halderen

Ik kom graag bij Just beauty by Anne omdat Anne-Marie een heel fijn persoon is. Ze is altijd optimistisch, een harde werker, altijd vriendelijk, mee levend en geïnteresseerd. Daarnaast is zo ook heel erg kundig, ze blijft zichzelf ontwikkelen en uitdagen, leert steeds dingen bij, is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op schoonheidsgebied, ze adviseert mij altijd goed en weet precies wat mijn huid nodig heeft.

Esther

Anne-Marie probeert altijd nieuwe dingen uit, dan wel haar producten of zelfs haar inrichting; heel professioneel met oog voor detail én voor de klant! Een aanrader voor iedereen!

Florian Serra Peranau

Ik vind het bij Just Beauty By Anne super gezellig. We hebben altijd lange en leuke gesprekken. Verder weet jij altijd wat mijn gezicht nodig heeft en is het resultaat altijd ongelooflijk goed en de service ook. Mijn hele gezin geniet ervan om bij jou een behandeling te doen. Keep up the good work.

Jurgen

Ik kom heel graag bij Anne-Marie omdat ze eerlijk is en veel kennis heeft. Ze geeft een goed advies en geeft aan welke producten het beste voor mijn huid zijn en dit zijn dan niet altijd de producten waar zij het meest aan verdiend. Ik kom voor verschillende behandelingen bij Anne-Marie en vindt het prettig hoe ze met je omgaat. Met andere woorden: ze is een topper!

Colinda

Jij hebt het hele pakket, je bent sociaal, verdiept je in iedere klant omdat iedereen anders is, je bent toegankelijk, je hebt goede prijzen, je bent vakkundig met 20 jaar ervaring.
Je bent een heerlijk open boek waardoor mensen zich comfortabel bij jou voelen.....geen poespas maar kwaliteit!!!!

Diana

Waarom ik zo graag bij Just Beauty By Anne kom? Allereerst omdat er heel goed geluisterd wordt naar wat ik wil en wat ik graag verbeterd wil hebben. En omdat jij een hele lieve vakkundige vrouw bent, met fijne producten werkt, goed advies geeft en ik weer stralend bij jou de deur uit ga 😍

Conny Hopman