Skip to main content

"Mijn werk is echt mijn hobby, en daardoor ben en blijf ik iedere dag super enthousiast om een ieder zijn huid heel mooi te maken."

Anne-Marie Lips-Mater
Mijn naam is Anne-Marie Lips-Mater, ik ben sinds het jaar 2000 schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn opleiding schoonheidsspecialiste bij de particuliere school Berber Hoogkamer in Utrecht afgerond. Daarnaast heb ik in de jaren die volgden nog diverse specialisaties gedaan waaronder lymfedrainage, bindweefselmassage, acne, needling, buccal massage, faceliftmassage en diverse lichaamsmassages. Op dit moment ben ik bezig met mijn opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie en hoop dit in de toekomst te kunnen toepassen in mijn salon.
Na jaren ervaring te hebben opgedaan binnen twee grote instituten, ben ik in 2017 voor mezelf begonnen. Dit was voor mij een droom die uitkwam! Mijn eigen salon waarbij ik mijn kennis over de huid kan delen en iedere huid op de juiste manier kan behandelen.
In mijn salon pas ik voornamelijk huid verbeterende behandelingen toe waaronder: fruitzuren, kruidenpeeling, PRX behandelingen, led-maskers, en ultrageluid. Daarnaast is iedereen welkom voor huid verbeterende behandelingen met ontspanning erin.
 Mijn werk is echt mijn hobby en daardoor ben en blijf ik iedere dag super enthousiast om een ieder zijn huid mooi te maken. Ik begeleid jou om je huid naar een top level te brengen met fijne producten voor thuis. Ook is iedereen welkom voor een goed huid/product advies in mijn salon in Wagenberg.
Hopelijk tot snel in mijn salon!
Heel veel liefs,
Anne-Marie

Intake en huidmeeting

In mijn salon pas ik, bij iedere nieuwe klant aan de hand van een huidscan, een uitgebreide huidmeeting toe en vul ik gelijktijdig een intake-formulier in. Naar aanleiding van het gesprek, de meeting en het observeren van de huid, bepaal ik wat de beste behandeling is voor jou.

Leuk feitje! Wist u dat mijn klantenbestand voor 50% uit mannen bestaat?

% mannen

50%

% vrouwen

50%

De voordelen van Just Beauty By Anne op een rijtje: