Mijn werk is echt mijn hobby, en daardoor ben en blijf ik iedere dag super enthousiast om een ieder zijn huid heel mooi te maken.

Anne-Marie Lips-Mater
Mijn naam is Anne-Marie Lips-Mater. Ik ben sinds het jaar 2000 schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn opleiding schoonheidsspecialiste bij de particuliere school Berber Hoogkamer in Utrecht gedaan. Daarnaast heb ik nog diverse specialisaties gedaan waaronder lymfedrainage, bindweefselmassage, needling, faceliftmassage en diverse lichaamsmassages.
Na jaren ervaring te hebben opgedaan, heb ik in januari 2017 besloten voor mezelf te beginnen. De keuze voor het merk Mineral Skin Cosmetics was snel gemaakt. Als beginnend schoonheidsspecialiste, werkte ik bij een beautyfarm ook al met de producten van Mineral Skin Cosmetics. Mijn liefde voor dit merk is altijd gebleven ondanks dat ik met vele andere merken heb gewerkt.
In mijn salon doe ik bij iedereen die nieuw is een uitgebreide huidmeeting met apparaat en vul ik een uitgebreid intake-formulier in. Naar aanleiding van het gesprek, de meeting en het kijken naar de huid, bepaal ik wat de beste behandeling is voor de klant. De klant kan dan zelf beslissen wat hij/zij graag zou willen.
In mijn salon doe ik vooral huidverbeterende behandelingen waaronder: bindweefselmassage, needling, fruitzuren, ledmasker en ultrageluid. Maar iedereen is ook welkom voor ontspannings behandelingen. Mijn werk is echt mijn hobby, en daardoor ben en blijf ik iedere dag super enthousiast om een ieder zijn huid heel mooi te maken.

Intake en huidmeeting

In mijn salon doe ik bij iedereen die nieuw is een uitgebreide huidmeeting met apparaat en vul ik een uitgebreid intake-formulier in. Naar aanleiding van het gesprek, de meeting en het kijken naar de huid, bepaal ik wat de beste behandeling is voor jou. Ik behandel zowel mannen als vrouwen in mijn salon.

% mannen

40%

% vrouwen

60%
Just Beauty by Anne werkt met producten van

Mineral Skin Cosmetics: Dode Zee, de grootste natuurlijke SPA ter wereld!

De Dode Zee, gelegen op het laagste punt van de aarde (ruim 400 meter onder de zeespiegel), is de grootste natuurlijke SPA ter wereld! Het zoute water en de modder in deze bijzondere zee bevatten maar liefst meer dan 35 verschillende, heilzame mineralen, spoorelementen en uitzonderlijk voedingsrijke algen. Deze unieke, 100% natuurlijke samenstelling heeft tal van therapeutische en huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van het hydrateren, voeden, remineraliseren en vitaliseren van de huid.

Sinds 1996 biedt Mineral Skin Cosmetics een exclusief, gevarieerd programma voor huidverbetering met kostbare ingrediënten uit de Dode Zee en natuurlijke plantenextracten. Onze geavanceerde cosmeticamerken zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke technologieën in perfecte synergie en met respect voor de natuur.

Bindweefselmassage

Needling

Meso Therapie Grande No Needle

Ultrageluid

Ledmasker

Nutri-Peptide

Fruitzuren