Skip to main content

Mijn werk is echt mijn hobby, en daardoor ben en blijf ik iedere dag super enthousiast om een ieder zijn huid heel mooi te maken.

Anne-Marie Lips-Mater
Mijn naam is Anne-Marie Lips-Mater. Ik ben sinds het jaar 2000 schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn opleiding schoonheidsspecialiste bij de particuliere school Berber Hoogkamer in Utrecht gedaan. Daarnaast heb ik nog diverse specialisaties gedaan waaronder lymfedrainage, bindweefselmassage, needling, faceliftmassage en diverse lichaamsmassages.
Na jaren ervaring te hebben opgedaan, heb ik in januari 2017 besloten voor mezelf te beginnen. De keuze voor het merk Mineral Skin Cosmetics was snel gemaakt. Als beginnend schoonheidsspecialiste, werkte ik bij een beautyfarm ook al met de producten van Mineral Skin Cosmetics. Mijn liefde voor dit merk is altijd gebleven ondanks dat ik met vele andere merken heb gewerkt.
In mijn salon doe ik bij iedereen die nieuw is een uitgebreide huidmeeting met apparaat en vul ik een uitgebreid intake-formulier in. Naar aanleiding van het gesprek, de meeting en het kijken naar de huid, bepaal ik wat de beste behandeling is voor de klant. De klant kan dan zelf beslissen wat hij/zij graag zou willen.
In mijn salon doe ik vooral huidverbeterende behandelingen waaronder: bindweefselmassage, needling, fruitzuren, ledmasker en ultrageluid. Maar iedereen is ook welkom voor ontspannings behandelingen. Mijn werk is echt mijn hobby, en daardoor ben en blijf ik iedere dag super enthousiast om een ieder zijn huid heel mooi te maken.

Intake en huidmeeting

In mijn salon doe ik bij iedereen die nieuw is een uitgebreide huidmeeting met apparaat en vul ik een uitgebreid intake-formulier in. Naar aanleiding van het gesprek, de meeting en het kijken naar de huid, bepaal ik wat de beste behandeling is voor jou. Ik behandel zowel mannen als vrouwen in mijn salon.

% mannen

50%

% vrouwen

50%